TL
TL
TL

BBN Türk

Paylaş :
CANLI HABER İZLE

BBN Türk Tarihçe

 

Türkiye çapında yayın yapan özel bir kanal olan BBN Türk, 3 Ekim 2020 tarihinde kurulmuştur. Tematik haber kanalı olan BBN Türk, Kavaf Holding bünyesinde yer almaktadır. Resim formatı olarak 16:9 HDTV kullanmaktadır. Kanalın imtiyaz sahibi Mustafa KAVAF’dır. Henüz yeni bir kanal olmasına rağmen, kurulduğu günden bu yana içeriklerini sürekli olarak geliştirmiştir.

Haber ve tartışma programı ile yayın hayatına adım atan BBN Türk, kısa sürede program akışını çeşitlendirmiştir. Ayrıca ekran yüzü olarak televizyon dünyasının sevilen isimlerini kadrosuna dâhil etmiştir. Genel merkezi Konya ilinin Karatay ilçesinde bulunan kanal, uydu ve kablo yayını aracılığı ile izlenebilmektedir. Aynı yayın bünyesinde yer alan BBN Haber ile işbirliği halindedir.

Yayın hayatına Konya ilinde başlayan BBN Türk, kısa sürede Ankara ve İstanbul bürolarını hayata geçirmiştir. Türk medyasına yeni bir alternatif olmak amacıyla ortaya çıkan kanal, “Birlik ve Beraberlik Noktası” sloganı ile yayın hayatına devam etmektedir. Milli ve manevi değerlere bağlı kalarak objektif bir yayıncılık anlayışı güden kanal, Türkiye’nin önemli gazetecileri ve sunucuları ile çalışmaktadır.

 

BBN Türk Programları

 

Haber Programları

 

BBN Türk kanalının yayın akışının büyük bir kısmını haber programları oluşturmaktadır. Alternatif haber kaynağı olma hedefi ile yola çıkan kanal, büyük mesafeler kat etmiştir. Kanalın haber programlarında alanında başarılı sunucular yer almaktadır.

Haber programlarını günün ilk ışıkları ile yayınlamaya başlayan kanal, çeşitli gün ortası bültenleri ile haber akışını sürdürmektedir. Türkiye ve dünya gündemini ilgilendiren önemli başlıkları ekranlara taşıyan BBN Türk haber programları, geniş bir kesim tarafından takip edilmektedir. Ayrıca gün sonu haberleri ile uykusuz kalan izleyicileri ekran başına davet etmektedir.

 

Tartışma Programları

 

BBN Türk kanalı içerisinde ülke ve dünya gündeminin konuşulduğu çok sayıda tartışma programı yakalamak mümkündür. Bu programlar aracılığı ile Türkiye’den dünyaya ve dünyadan Türkiye’ye bakmak mümkündür. Ufuk açıcı konuşmaların geçtiği tartışma programları, alanında başarılı isimlerin sunuculuğunda gerçekleşmektedir.

Ekonomi ve Finans Programları

Piyasaların açılışının hemen ardından ekonomi programını yayınlayan BBN Türk, kur üzerindeki değişimleri anlık olarak aktarmaktadır. Ekonomideki güncel değişimlerin yorumlandığı programlarda alnında uzman isimler konuk olarak ağırlanmaktadır. Piyasaların kapandığı saatlerde ise gün içerisinde yaşanan değişimlerin değerlendirilmesi yapılmaktadır.

 

Spor Programları

 

Yayın akışında istikrarlı bir seyir takip eden BBN Türk, yayınlamış olduğu spor programları ile ülke ve dünya futboluna dair gelişmeleri aktarmaktadır. Alanında başarılı isimlerin moderatörlüğünde geçen programlar boyunca spor dünyasındaki önemli gelişmeler masaya yatırılmaktadır. Çapıcı olaylar ve gözden kaçan detaylar usta yorumcuların görüşleriyle birlikte ekranlara taşınmaktadır.

 

Diğer Programlar

 

BBN Türk, kendi üslubuna ve çizgisine uygun olmak koşuluyla farklı programlara yer verebilmektedir. Bu programlarda insan, yaşam, tüketim, kişisel gelişim, eğitim, aile gibi konular ele alınmaktadır. Her kesimden ve yaştan seyirciye hitap eden bu programlarla öğrenmek keyifli bir hale gelmektedir.

 

BBN Türk Nasıl İzlerim?

 

  1. Tivibu 60. Kanal
  2. D-Smart 38. Kanal
  3. Türksat 3A Uydusu (12729 Mhz, Vertical (V), 30000 Symbol, 2/
  4. Kablo TV 72. Kanal

 

Künye

 

Kanalın bağlı bulunduğu şirket ismi Delta Group Medya Hizmetleri A.Ş. şeklindedir. Kanalın ve şirketin yönetim kurulu başkanlığını Mustafa KAVAF yürütmektedir. Fahrettin DAMGA ise genel müdür ve genel yayın yönetmeni olarak görev almaktadır. Kanalın diğer künye bilgileri ise şu şekildedir:

 

TV Haber Koordinatörü: Serdar ERMİŞ

Sorumlu Müdür: Serdar ERMİŞ

İzleyici Temsilcisi: Gökhan KÖROĞLU

Video Editörü: Gökhan KÖROĞLU

Web Editörü: Büşra CEYLAN

Sosyal Medya Editörü: Servet R. ÇOLAK

Telefon: +90 332 236 6101

Telefon: +90 332 236 3703

E-Posta: [email protected]