TL
TL
TL

Bloomberg HT

Paylaş :
CANLI HABER İZLE

Bloomberg HT Tarihçe

 

Daha çok ekonomi üzerine haberler sunan Bloomberg HT, Türkiye’nin en prestijli kanallarından birisidir. Tam adı Bloomberg HaberTürk olan kanal, 27 Ocak 2010 tarihinde standart çözünürlükte yayın yapmaya başlamıştır. 27 Ocak 2010 tarihinde ise Bloomberg HT Radyo kanalı faaliyete geçmiştir. Radyo kanalı 2015 yılından bu yana televizyon kanalından bağımsız olarak program yapmaktadır.

Kanal 1’in eski frekansı üzerinden yayın hayatına adım atam Bloomberg HT, Türkiye ve ABD’de etkin haldedir. Bloomberg L.P. Ciner Medya Grubu bünyesinde olan kanalın genel merkezi İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesinde yer almaktadır. 17 Haziran 2013 tarihinde 16:9 yayın formatına, 5 Mart 2016 tarihinde ise HD yayına geçiş yapmıştır. 2013 yılında logo değişikliğine gidilmiştir.

Bloomberg HT 2015 yılına kadar “Kazananlar Bloomberg HT İzler” sloganını kullanmıştır. 28 Eylül 2015 tarihinde ise sloganını “Bloomberg HT İzleyenler Kazanır” olarak değiştirmiştir. Resim formatı olarak 576i (16:9 SDTV) ve 1080i (16:9 HDTV) kullanmaktadır. Habertürk TV, Show TV, Show Max ve Show Türk kardeş kanallarıdır.

 

 

Bloomberg HT Programları

 

Hafta İçi Gündüz Kuşağı Programları

 

Bloomberg HT hafta içi gündüz kuşağı programları ile sabah raporunuzu alabilirsiniz. Kahvenizi yudumlarken günün gelişmeleri hakkında öngörü sahibi olabilirsiniz. Girişimcilik, iş dünyası, aile ekonomisi, para piyasaları, borsa ve yatırım önerileri gibi konularda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca tarım, enerji kaynakları ve kripto paralar gibi konularda programlar bulabilirisiniz.

Güncel kur piyasalarındaki değişimlere dair haberleri sıcağı sıcağına alabileceğiniz programlar izleyebilirsiniz. Ekonomi alanıyla ilgilenenler için daima açık kalması gereken bir kanal olan Bloomberg HT, adeta bir kılavuz hizmeti sunmaktadır. Finansal değişimlerin nabzını tutan kanal, izleyicilerine gün boyunca çeşitli analizler aktarmaktadır.

 

Hafta İçi Akşam Kuşağı Programları

 

Finans ve yatırım piyasaların kapanmasıyla birlikte Bloomberg HT ekranlarında akşam kuşağı programları yayınlanmaya başlamaktadır. Akşam kuşağında haber programlarının yanı sıra dünya piyasalarındaki değişim ve dönüşümler enine boyuna incelenmektedir. Ekonominin gidişatının çeşitli sektörler üzerinden değerlendirildiği programlar bulmak mümkündür. Ayrıca finans konusunda uzman kişilerin konuk edildiği programlar yer almaktadır. Tüm bu programlar, başarılı sunucuların aktarımıyla yayınlanmaktadır.

 

Hafta Sonu Kuşağı

 

Hafta sonunun gelişiyle birlikte duraksayan yatırım piyasaları, Bloomberg HT ekranlarında incelenmeye devam edilmektedir. Cumartesi ve Pazar günlerinin yayın akışı içerisinde haftanın genel analizi yapılmaktadır. Ayrıca yaşanan değişimlerin bir sonraki hafta üzerinde ne şekilde etkisi olacağının değerlendirildiği programlar bulmak mümkündür.

Hafta sonu kuşağı içerisinde teknolojiden dijitalleşmeye, emlak piyasalarından tarıma araçlarına çeşitli konularda programlar yayınlanmaktadır. Ayrıca özel röportajların yer aldığı veya özel dosyaların işlendiği programlara yer verilmektedir. Bazı programlar ABD yapımı olup, özel dublaj ile seyirciye sunulmaktadır.

 

Bloomberg HT Nasıl İzlerim?

 

  1. Digiturk 31. Kanal
  2. Tivibu 63. Kanal
  3. D-Smart 44. Kanal
  4. Türksat 3A Uydusu (SD) (11053 Mhz, Horizontal (H), 8000 Symbol, 3/
  5. Türksat 4A Uydusu (HD) (12209 Mhz, Horizontal (H), 10000 Symbol, 3/4)
  6. Kablo TV Analog C10
  7. Kablo TV 62. Kanal (HD)
  8. Kablo TV 925. Kanal (SD)
  9. Vodafone TV 46. Kanal

 

Künye

 

Şirket: C Görsel Yayınlar A.Ş. Üretim ve Tasarım Bilgi Grubu

Genel Yayın Yönetmeni: Açıl SEZEN

Yayın Koordinatörü: Kerem ILGAZ

Haber Müdürü: Selçuk OKTAY

Sorumlu Müdür: Koray BERKİN

Proje Müdürü: Süheyla Yılmaz ŞENER

İzleyici Temsilcisi: Koray BERKİN

Haber Müdür Yardımcısı: Merve Saraç BİNERER

Kreatif Direktör: Koray NERGİZ

Dijital Yayınlar İçerik Yönetmeni: Mehmet İhsan DENİZ

Dijital İş Geliştirme Sorumlusu: Barbaros GÖRGÜ

Telefon: +90 212 313 6000

E-Posta: editor@ bloomberght.com

E-Posta: [email protected]