TL
TL
TL

Flash Haber

Paylaş :
CANLI HABER İZLE

Flash Haber Tarihçe

 

Flash Haber TV, 1992 yılında Göktuğ Medya Grubu çatısı altında kurulan Flash TV kanalının uzantısıdır. Bursa’nın Nilüfer ilçesinde kurulan kanal 1993 yılında normal yayına geçmiştir. Türkiye’nin ikinci özel kanalı olma özelliği taşıyan Flash TV, 1 Mart 2019 yılında ara vermiştir. 27 yıl boyunca devam eden kanal, aranın ardından yeniden kurulmuştur.

 

30 Eylül 2021 tarihinde yeniden test yayınlarına başlamış, 11 Ekim 2021 tarihinde normal yayına geçmiştir. 16 Nisan 2022 tarihinde adını Flash Haber TV olarak duyurmuş, tamamen yenilenen bir kanal olmuştur. Logosunu, kadrosunu ve formatını değiştiren kanal, haber kategorisine geçiş yapmıştır. Bir haber kanalı olarak yeni içerikler ve programlarla izleyiciyle buluşmaktadır.

 

Kanalın Genel Yapısı ve Konsepti

 

Flash Haber TV kanalının genel merkezi Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul ve Ankara’da da merkezi bulunmaktadır. Türkiye, Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs’ta yayın yapan kanal, sloganını da değiştirmiştir. Kanal, 2021-2022 yılları arasında “Özgür? Komik! Korkak” sloganını kullanmaktaydı. 2022 yılından bu yana ise “Karasızların Kanalı” sloganıyla devam ediyor.

 

Flash TV kanalının hakları kuruluşundan vefatına kadar Ömer Ziya Göktuğ’un elinde olmuştur. Vefatının ardından ise kanal sahipliği bir süreliğine kardeşi Mehmet Emin Göktuğ’a geçmiştir. Kanal, lisans haklarının sona ermesiyle kapanmış ve yerine Flash Haber TV kurulmuştur. Kanalın kurucuları ise Göktuğ’un kızları Özge Göktuğ Güleç ve Eser Göktuğ Okan’dır.

 

Flash Haber TV, Göktuğ Multimedya Yayıncılık Anonim Şirketi bünyesinde faaliyetlerine başlamıştır. Şu an kanalın genel yayın yönetmenliğini gazeteci, sunucu ve köşe yazarı olan Hakan Aygün üstlenmektedir. İzleyici temsilcisi olarak Abdul Hadi Karaoğlu görev almaktadır. Kanal şu sıra sosyal medya platformlarının yanı sıra youtube sayfalarını da etkin şekilde kullanmaktadır.

 

Ulusal çapta yayın yapan Flash Haber TV kanalı, haber bültenlerini kendi merkezlerinde hazırlayıp sunmaktadır. Yenilenen ekibi ve konseptiyle tekrardan güçlü bir yayıncılık hedefi ile çalışmalarını sürdürmektedir. 24 saat haber akışına devam eden kanal, etkili gazetecileri kadrosuna katarak günbegün büyümektedir. Haber bültenlerinin yanında gündeme ilişkin konuların değerlendirildiği programlara da yer vermektedir.

 

Flash Haber TV Programları

 

Flash Haber TV kanalı, Türkiye’nin başarılı gazetecilerini bünyesine katarak yolunda ilerlemeye devam ediyor. Yepyeni bir ekiple günün her saatinde kesintisiz haber akışı hizmeti sağlıyor. Yenilenen konseptiyle yayıncılık hayatının henüz çok başında olmasına rağmen dolu bir yayın akışı sunuyor. Her geçen gün büyüyen kanal, objektif habercilik ilkesiyle hareket ediyor.

 

Yayın akışı içerisinde gündüz ve akşam kuşağında farklı haber bültenlerine rastlamak mümkün. Hafta sonu haber kuşağında, yine farklı gazetecilerin sunumuyla perde arkasında yaşanan gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ülke ve dünya gündemini ilgilendiren en önemli başlıklardan sıcağı sıcağına haberdar olabilirsiniz.

 

Haber bültenlerinin yanı sıra siyaset, yorum ve tartışma programlarına da yer veriyor. Canlı yayınlanan programlara alanında uzman isimler davet ediliyor ve görüşleri alınıyor. Türkiye’nin önde gelen gazetecilerin hazırlayıp sunduğu programları günün çeşitli saatlerinde yayınlanıyor. Gerçeklerden bihaber olmak istemeyen duyarlı televizyon izleyicileri Flash Haber TV kanalında buluşuyor.

 

Flash Haber TV Hangi Platformlardan İzleyebilirim?

 

TÜRKSAT 3A/4A Uydusu (HD)

Digitürk 50. Kanal (HD)

D-Smart 274. Kanal (HD)

Turkcell TV+ 38. Kanal (HD)

Youtube Flash Haber TV (HD)

 

Flash Haber TV Frekans Bilgileri

 

Frekans: 12685

Sembol Oranı: 30000

Polarizasyon: Vertical

FEC: 2/3

 

Flash Haber TV İletişim Bilgileri

 

İnternet Sitesi: www.flashhabertv.com

E-mail: [email protected]

Telefon: (212) 256 82 82

Fax: (212) 250 80 93

Adres: Altıparmak Mah. 2. Anadolu Sok. No:10/12 Osmangazi - BURSA