TL
TL
TL

Halk Tv

Paylaş :
CANLI HABER İZLE

Halk Tv Tarihçe

 

Haber ve konuşma programları ile öne çıkan Halk TV, 10 Ocak 2005 tarihinde yayın hayatına başlamıştır. Zamanla izleyici kitlesini arttıran kanal, program içeriklerini de zenginleştirmiştir. Haber yayınlanın yanı sıra gündemin değerlendirildiği çeşitli sohbet programları sunmaktadır. Halk Radyo Televizyon ve Yayıncılık A.Ş. şirketi bünyesinde kurulmuştur.

Kanalın genel merkezi İstanbul’un Bakırköy ilçesinde yer almaktadır.  Her saat başında haber yayını yapan kanal iş adamları tarafından kurulmuştur. 2020 yılında ise şirket hakları Cafer Mahiroğlu tarafından satın alınmıştır. 9 Haziran 2014 tarihinden bu yana Halk Radyo kanalı ile işitsel yayıncılık gerçekleştirmektedir Ayrıca Halk Haber Ajansı ve Halk Kitabevi aynı şirket bünyesinde yer almaktadır.

“Halkın Kanalı Yalnız Değilsiniz” sloganı ile yayın hayatına devam eden Halk TV, geniş bir kesim tarafından takip edilmektedir. Günün çeşitli saatlerinde önemli gelişmelerin tartışıldığı programlar, çok sayıda izleyicinin ilgisini çekmektedir. 4 Ekim 2020 tarihinden bu yana HD yayın formatı ile devam etmektedir. 576i (16:9 SDTV) ve 1080i (HDTV) resim formatlarını kullanmaktadır.

 

Halk TV Programları

 

Halk TV yoğun haber akışı ile birlikte çeşitli konularda programlar yayınlamaktadır. Manşetler, ekonomi, gündem, yaşam, spor, sağlık, dünya, bilim, teknoloji, kültür ve sanat konularında keyifli programlar yer almaktadır. Gündemi aktarırken sıra dışı konular ile televizyon severlere keyifli bir izlence sunmaktadır. Canlı yayınlar ve özel haberler ile daima dinamik bir akış içerisindedir.

 

Haber Programları

 

Halk TV haber programları gündeme dair en sıcak gelişmeleri aktarmaktadır. Güne başlarken, gün ortası, ana haber ve hafta sonu haber programları, Türkiye ve dünyada gerçekleşen önemli olayları ekranlara getirmektedir. Başarılı sunucuların anlatımı ve alanında uzman isimlerin yorumlarıyla günün önemli gelişmeleri değerlendirilmektedir. Çok sayıda canlı yayın haber programları ve son dakika gelişmeleri ile seyirciyi sıcağı sıcağına bilgilendirmektedir.

 

Sohbet Programları

 

Halk TV yayın akışı içerisinde haber bültenlerinin yanı sıra çeşitli sohbet programları yer almaktadır. Röportaj, soru cevap ve tartışma ağırlıklı programlarda alanında uzman siyasetçiler ve akademisyenler ağırlanmaktadır. Ayrıca seyirciyi düşündürmeyi ve aydınlatmayı amaçlayan bilgi içerikli programlar yayınlanmaktadır. Dünyaya ve yaşama farklı bakışlar getirmeyi amaçlayan bu programlar ile keyifli bir seyir deneyimi sunmaktadır.

 

Ekonomi ve Sağlık Programları

 

Halk TV, para piyasalarındaki değişimlerin aktarıldığı ve değerlendirildiği çeşitli programlar yayınlamaktadır. Ekonomi alanındaki değişimler sanayileşme, tarım, küreselleşme, turizm gibi konular üzerinden farklı bakış açıları ile yorumlanmaktadır. Kısa bir mola vermek ve güncel kur değişimlerini takip etmek isteyenler için ekonomi programları yer almaktadır. Ayrıca sağlık konusunda da bilgilendirici programlar kanalın yayın akışı içerisinde kendisine yer bulmaktadır.

 

Diğer Programlar

 

Halk TV, yayın çizgisinin dışına çıkmadan farklı alanlarda güncel ve modern programlar yayınlamaktadır. Eğitimden bilime, teknolojiden sanata çeşitli konularda geniş bir yayın yelpazesine sahiptir. Alanında başarılı isimlerin sunuculuğu ile sıra dışı konularda keyifli programlar sunmaktadır.

 

Halk TV Nasıl İzlerim?

 

  1. Digitürk 53. Kanal
  2. Tivibu 68. Kanal
  3. D-Smart 272. Kanal
  4. Türksat 4A Uydusu (12423 Mhz, Vertical (V), 27500 Symbol 3/
  5. Türksat 3A Uydusu (12685 Mhz, Vertical (V), 30000 Symbol 2/3)
  6. Kablo TV 74. Kanal
  7. Turkcell TV+ 42. Kanal
  8. Vodafone TV 62. Kanal
  9. BluTV 35.  Kanal

 

Künye

 

Şirket İsmi: Halk Radyo Televizyon ve Yayıncılık A.Ş.

Genel Yayın Yönetmeni: Suat TOKTAŞ

Web Sitesi Genel Yayın Yönetmeni: Hakan ÇELENK

Sorumlu Müdür: Serhan ASKER

İzleyici Temsilcisi: Hasan AZMAN

Web Sitesi Haber Müdürü: Pınar KELEŞ

Web Sitesi İnternet Yayın Koordinatörü: Abdullah DEMİR

Telefon: +90 212 543 3775

WhatsApp: +90 549 454 5820

Fax: +90 312 236 3775