TL
TL
TL

İBB Tv

Paylaş :
CANLI HABER İZLE

İBB Tv Tarihçe

 

Açılımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Televizyonu olan İBB TV, haber teması ile yayın yapmaktadır. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi öncülüğünde kurulan kanal, çeşitli şirketlerin ortaklığıyla hayata geçirilmiştir. İlk yayın hayatına 2011 yılında başlayan kanal, İstanbul kenti ile ilgili önemli gelişmeleri ekranlara taşımaktadır. Bir belediye kanalı olmasına rağmen ülke çapında takip edilmektedir.

Mega kent olan İstanbul, Türkiye’nin kalbi konumundadır. Bu sebeple şehirde yaşanan gelişmeler tüm yurttaşları ilgilendirmektedir. İstanbul’un önemli adımlarından haberdar olmak isteyen pek çok izleyici İBB TV kanalını takip etmektedir. Karasal yayın üzerinde yer alan İBB TV, yüksek çözünürlükte izleme imkânı sunmaktadır. Sosyal ağlar ve video platformları üzerinde de takip etmek mümkündür.

 

İBB TV Yayın Akışı

 

İBB TV programlarının büyük bir kısmını haber içerikleri oluşturmaktadır. İstanbul ilinde yaşanan en son gelişmeler sıcağı sıcağına aktarılmaktadır. Ayrıca belediye faaliyetlerinden haberdar olmak isteyenler de kanalın yayın akışını takip edebilirler. İBB TV üzerinden belediye meclisi toplantıları canlı olarak aktarılmaktadır. Ayrıca şehrin kültür sanat yaşamı, mimarisi, spor alanındaki gelişmeleri ve elde ettiği başarılar seyirci ile buluşmaktadır.

İBB TV İstanbul’da yaşayan vatandaşlara ve şehri dışarıdan ziyaret eden yerli veya yabancı turistlere büyük katkılar sağlamaktadır. İstanbul hakkında farklı bilgilere ulaşılabilen İBB TV kanalı ekonomi, kültür sanat, bilim teknoloji, spor ve sağlık konularında da içerikler sunmaktadır. Ayrıca şehirde gerçekleşen önemli etkinlik haberleri ve duyurular izleyenlere aktarılmaktadır. Kanal, web sitesi aracılığıyla internet haberciliği alanında da faaliyetlerini sürdürmektedir.

İBB TV’nin sunduğu önemli avantajlardan biri yol durumu hakkında bilgilere yer vermesidir. İstanbul trafiğinin son durumu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sürücüler kanalı takip edebilirler. Bir diğer önemli nokta ise şehir kameralarına ulaşım imkânı sunmasıdır. Günün herhangi bir saatinde İBB TV kanalı sayfası üzerinden İstanbul’un sokak görüntülerine ulaşmak mümkündür. Ayrıca kanalın ios ve android cihazlar için geliştirilmiş mobil uygulaması bulunmaktadır.

 

İBB TV Nasıl İzlerim?

 

ibb.tv adresinden veya habercitv.com'dan izleyebilirsiniz.

 

Künye

 

Şirket İsmi: İstanbul Dijital Medya Ticaret A.Ş.

Telefon: +90 212 375 3200

Fax: +90 212 375 3200

E-Posta: [email protected]

Adres: Mollahüsrev Mah. Revani Çelebi Sok. No: 4 34134 Fatih İSTANBUL