TL
TL
TL

Mek Tv

Paylaş :
CANLI HABER İZLE

MEK TV, Milli Ekonomi Kanalı tam adı ile bir haber kanalı olarak karşımıza çıkmaktadır. İçerdiği haber formatı ile diğer kanallara nazaran doğru ve tarafsız haberleri bünyesinde barındırmaktadır. Başta yerli ekonomi haberleri olmak üzere Dünya'da olup biten tüm ekonomik haberleri de seyircisine iletmektedir.

 

Bilindiği üzere ekonomi tüm dünyanın hakim olduğu ve yaşam şartlarını oluşturduğu için yakından takip ettiği bir konu olmaktadır. MEK T ise, bu konu başlıklarından meydana gelen haberleri en doğru, tarafsız ve dürüst bir şekilde izleyicilere aktarmaktadır.

 

MEK TV Ne Zaman Kuruldu? 

 

MEK TV yayın akışına 1 Ocak 2023 tarihinde başlamıştır. Ancak kanalın daha önceden bir yayın geçmişi bulunmaktadır. Bazı olumsuz nedenlerden dolayı yayını daha önce durdurulmuş ve daha sonra 1 Ocak 2023 tarihinde yeniden yayın hayatına başlamıştır.

 

Bununla birlikte Sancaktar Medya Grubu tarafından kurulan bu TV kanalı, Türkiye ve dünya ekonomi haber kanalları arasında yer almaktadır. Ekonomi ve Dünya gibi konuları ana başlık altında tutan ve sıklıkla ele alan yalansız haberleri seyircisine sunmaktadır. 

 

MEK TV Kimin, MEK TV Kime Ait? 

 

Sancaktar Medya Grubuna ait olan MEK TV bir 1 Ocak 2023 yılında açılmış bir ekonomik haber kanalıdır. İlk olarak 2017 yılında daha sonra ise 2020 yılında Sancaktar Medya Grubu tarafından satın alınıp ekonomi temalı oluşturulan bir TV kanalıdır. 

 

MEK TV Genel Yayın Yönetmeni Kimdir?

 

MEK TV kanalında Hasan Kurtulmuş borsa, analist ve ekonomi konularını yorumlayarak izleyiciye aktarmaktadır.

 

MEK TV İletişim Bilgisi 

 

Yayın hayatına 01 Ocak 2023 yılında tekrardan başlayarak sıklıkla ekonomi haberleri takip eden seyircilerin dikkatini çeken bir kanal olmuştur. Bununla birlikte izleyicisinin talep ve önerilerine önem veren ve bun sebeple talep - önerileri 0 (532) 502 50 97 ya da 444 2 416 numaralı hatlardan kabul eden kanal izleyicisinin önerilerini her zaman dikkate almaktadır. Sorular için [email protected] olarak mail adresini de aktif olarak kullanmaktadır.

 

MEK TV Stüdyosu Nerede?

 

İstanbul Üsküdar bölgesinde yayın merkezi bulunan MEK TV burada yayınlar yapmaktadır. Genel merkezi adresi ise, Dilmaç plaza No:3 Kat:1 Yıldırım/ Bursa olarak geçmektedir.

 

MEK TV Canlı Yayınları İle İzleyicisinin Nabzını Tutuyor 

 

MEK TV, web sitesi üzerinden de canlı yayın akışı sağlamaktadır. Böylelikle nerde ve ne zaman isterseniz ekonomi ve borsayı takip edebilirsiniz. Canlı yayınları genellikle ekonomi ve borsa başlıkları altında yayın yapmaktadır. Bununla birlikte ekonomi, borsa, uluslararası ve dünya borsası konuları hakkında bilgi akışı yapılmaktadır.

 

MEK TV Frekans Bilgisi

 

MEK TV, karasal ve uydu yayınları ile tüm Türkiye'de yayın akışına devam etmektedir. Henüz yeni açılan bir kanal olması nedeniyle HD olarak yayın çalışmaları devam etmektedir. Bununla birlikte Türksat 4A üzerinden, D-Smart, Digitürk, TiviBu ve Turkcell TV+ gibi birçok platformlarda izlemek mümkün olmaktadır.
FRekans: 11837 H 27500
FEC: 5/6
Polar: SD
Sembol: