TL
TL
TL

Türk Haber Tv

Paylaş :
CANLI HABER İZLE

Türkhaber Tv Tarihçe

 

Türkhaber TV, Kütahya ilinde kurulan ilk özel televizyon kanalıdır. Uydu ortamı ve karasal ortamda yayın yapan kanal, Kütahya ilinin dışında da takip edilmektedir. Haber teması ile yayın yapmakta ve TH Türkhaber TV logosunu kullanmaktadır. İlk olarak Kanal 43 ismiyle başlamış, sonrasında isim değişikliğine gidilmiştir. Kanal Çelikler Holding tarafından kurulmuştur.

Zamanla yayın akışını zenginleştiren Türk haber TV, ülke çapında izlenir hale gelmiştir. Ekonomi, sağlık, eğitim, spor gibi alanlarda içerikler yayınlamaktadır. Kesintisiz akış sunan kanal, yeni yatırımlar yaparak günbegün büyümektedir. Sosyal medya ve video platformlarında etkin bir şekilde yer almaktadır. Ayrıca web siteleri üzerinden internet haberciliği yapmaktadır.

 

Türkhaber TV Programları

 

Haber Programları

 

Türkhaber TV, başlangıçta bir haber kanalı olarak ortaya çıkmıştır. Sabah saatlerinde günün önemli başlıkları ile başlayan haber akışı gün boyunca devam etmektedir. Her saat başı yayınladığı haber bültenleriyle ülke gündemini ilgilendiren önemli gelişmeleri aktarmaktadır. Ana haber ve gece bülteni haberleri ile günün öne çıkan detaylarını yayınlamaktadır.

Kütahya merkezli bir kanal olan Türkhaber TV, yerel haberlere de yer vermektedir. Bu sebeple Kütahya’da yaşayan vatandaşların haberleri takip etmek için tercih ettiği en önemli kanallar arasındadır. Kütahya’yı ilgilendiren gelişmeler haber akışı içerisinde sıklıkla kendisine yer bulmaktadır. Bununla birlikte Türkiye ve dünya gündemi de kanalın odağındadır.

 

Diğer Programlar

 

Türkhaber TV diğer programları arasında ekonomi, sağlık, spor, dini, seyahat, mimari, yemek gibi konularda yayınlar bulunmaktadır. Dinamik bir yayın akışına sahip olan kanal, zengin içerikleriyle 7’den 70’e herkesi ekran başına davet etmektedir. Özel programları arasında Kütahya’yı merkeze alanlar öne çıkmaktadır.

 

Türkhaber Yayın Akışı

 

Türkhaber TV yayın akışı kendine has bir çizgiye sahiptir. Çizgi film, belgesel, konser, dizi ve sinema filmleri yayın akışı içerisinde yer almaktadır. Zengin bir içerik çeşitliliği sunan kanal, her yaştan ve kesimden kitleye hitap etmektedir. Yayın akışı içerisinde dış yapımların yanı sıra başarılı iç yapımlar da bulunmaktadır.

 

Türkhaber TV Nasıl İzlerim?

 

Türksat 4A Uydusu (12685 Mhz, Vertical (V), 30000 Symbol)

 

Künye

 

Türkhaber TV kanalının bağlı bulunduğu şirketin ismi Kanal 45 Programcılık ve Yayıncılık Anonim Şirketi şeklindedir. Genel müdürlüğünü Bahtiyar ERSOY üstlenirken, sorumlu müdür olarak İbrahim AYDOĞDU görev almaktadır. Kanalın diğer künye bilgileri ise şu şekildedir:

 

Teknik Müdür: Hüseyin GÜRMAN

Adres: İstiklal Mah. Lala Hüseyin Paşa Cad. No: 271/3 Merkez KÜTAHYA

İletişim: +90 274 666 00 23

E-Posta: [email protected]