TL
TL
TL

Uzay Haber

Paylaş :
CANLI HABER İZLE

Uzay Haber TV Tarihçe

 

Uzay Haber TV, yerel olarak başlayıp ulusala açılan başarılı kanallar arasında yer almaktadır. Haber teması ile izleyici karşısına çıkan kanal, Diyarbakır ilinde kurulmuştur. Hemen ardından İstanbul stüdyoları açılmıştır. Özellikle Diyarbakır ve çevresindeki illere odaklanan kanal, geniş bir kesim tarafından takip edilmektedir. Ayrıca Türkiye gündeminin önemli gelişmeleri kanalın haber programlarında kendisine yer bulmaktadır.

Önyargısız ve yenilikçi bir çizgide yayın hayatına devam eden kanal, içeriklerini zenginleştirerek büyümektedir. Türkiye’nin çeşitli noktalarına yayılan Uzay Haber TV kanalının muhabirleri, izleyiciler için en güncel olayları aktarmaktadır. Sürekli olarak yenilik içerisinde olan kanal, ekran yüzü olarak yerel simaları kullanmaktadır. Özellikle Güney Doğu Bölgesi’nde yaşayan izleyicilerin büyük rağbet gösterdiği kanallardan birisidir.

Uzay Haber TV kanalı şu sıralar yalnızca uydu ve karasal yayın üzerinden hizmet vermektedir. Yüksek çözünürlüklü (HD) bir kalitede izlemek mümkündür. Fakat kanal web sayfasını kapatmıştır ve internet haberciliği sunmamaktadır. Sosyal medya platformları üzerindeki etkinliğini de durduran kanal, sadece televizyon yayını yapmaktadır. Buna rağmen izleyici kitlesini kaybetmeyen Uzay Haber TV, bölgenin en çok izlenen haber kanalı olma iddiasını sürdürmektedir.

 

Uzay Haber TV Programları

 

Uzay Haber TV programları arasında haber bültenleri önemli bir yer tutmaktadır. Yerel ve ulusal haberler günün çeşitli saatlerinde izleyiciye sunulmaktadır. Haber istasyonu şeklinde çalışan kanal, özellikle Diyarbakır ili ve çevresine odaklanmaktadır. Güncel gelişmelerin yanı sıra futbol haberleri ve hava raporları da kendisine yer bulmaktadır.

Uzay Haber TV, haber içeriklerinin yanı sıra ekonomi ve sağlık konularında da programlar yayınlamaktadır. Programların sunuculuğunu yerel isimler yaparken, alanında uzman kişiler konuk olarak ağırlanmaktadır. Çoğunlukla sohbet ve tartışma ağırlıklı olan bu programlar ulusal yayın standartlarındadır. Diyarbakır ilini ve Türkiye gündemini ilgilendiren en sıcak gelişmeler değerlendirilmektedir. Ayrıca Uzay Haber TV yayın akışı içerisinde dini konularda da çok sayıda program yer almaktadır.

 

Uzay Haber TV Nasıl İzlerim?

 

  1. D-Smart 265. Kanal
  2. Türksat 4A Uydusu (12345 Mhz, Vertical (V), 30000 Symbol)

 

Künye

 

İmtiyaz Sahibi: Mehmet Ali ALTINDAĞ

Genel Yayın Koordinatörü: Ömer Büyüktimur

Telefon: +90 212 452 1105

Telefon 2: +90 212 452 1107

E-Posta: [email protected]